In november 2006 begonnen we de webwinkel en namen we ons direct voor om ook festivals te bezoeken. Het festival waar we voor het eerst een stand inrichten was het Dead and Alive Festival in Winterswijk. Er volgden vele anderen zoals de laatste Fear Dark Festivals, Elements of Rock in Zwitserland, Het Flevo Festival, de Night of Metal, Flavor Festival, Graceland Festival, Lamininfest, Brainstorm Festival, Loud and Proud, Rock Alive en nog vele grote en kleine evenementen in binnen en buitenland.

 

De vette jaren waren 2008 t/m 2012 waarbij we regelmatig meer dan 1500 verschillende titels voorradig hadden. En van de minder goed verkopende titels er toch minimaal 10 exemplaren bij ons op de plank lagen.

Van de recentere en daardoor beter verkopende titels hadden we minimaal 20 tot 50 exemplaren liggen. En van de echt populaire bands zelfs honderden cd's. De zolder puilde uit en wat we mee namen naar evenementen was slechts een fractie van wat we op voorraad hadden. In 2007 besloten we zelf ook wat op de markt te brengen. We begonnen met de EP van Docile. Daarna kwam een mooie samenwerking met Slechtvalk tot stand. Na een t-shirt kwam de vinyl uitgave van The War That Plagues The Lands op de markt, daarna volgde Innocent Blood van The Spirit That Guides Us, ook op Vinyl.

Het Flevo Festival was een van de jaarlijks terugkerende hoogtepunten. Vele bands kwamen in de stand om te signeren. O.a. Narnia, Crimson Moonlight, Slechtvalk, Immortal Souls en in 2011 was HB een van de laatste bands in de stand. Het Flevo Festival stopte helaas in 2012. Een einde van een geweldig tijdperk.

 

Vele nieuwe initiatieven kwamen, waaronder Rock for Eternity. Een kleinschalig gezellig festival in Amersfoort. Het was een samenwerking tussen het Brainstorm Festival en First Paradox. Drie edities werden er georganiseerd. In 2016 was de laatste.

In 2016 moesten we ook besluiten de webshop te sluiten. De veranderende muziek- markt was hiervan de belangrijkste reden. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan dus we bleven onverminderd festivals bezoeken en de facebook pagina bleef actief.

 

Tot op de dag van vandaag doen we dit en de banden met vele festival organisaties zijn onverminderd. We hopen nog lange tijd naar evenementen te gaan om te genieten van muziek, het publiek, onze collega's, de vrijwilligers en ieder ander die snapt dat metal geen muziek is maar een levensstijl!